Google Annonce:

          se også Web TV på      Den Femte Magt

 

Etisk TV viser her nogle af de TV produktioner der er blevet lavet af RS TV Produktion og Etisk Fagbog.

 

BodyMindAcademy uddannelsen

August 2010

Afspil

BodyMindAcademy er et helt nyt uddannelsestilbud. Uddannelsen ender med at man bliver livsmentor. Det er en person der har evnen til at skabe sit eget og andres liv.,

Afspil video

Claus Hancke om EDTA.

Juni 2010

Claus Hancke om EDTA

Claus Hancke er speciallæge i almen medicin. 9 ud af 10 patienter med amputationstruede ben, får reddet deres ben med EDTA behandling. Hvorfor bliver dette ikke bredt anvendt?

Afspil video

Kattia Schierning om coaching.

April 2010

Kattia Schierning

Kattia Schierning er coach. Hun gennemgik selv en lang proces, hvor hun ved hjælp af terapi og coaching kom igennem angsten. Hun er nu uddannet psykoterapeut og coach.

Afspil video

Fysik i første række, med Holger Bech.

Januar 2010

Fysik på første række

Vi besøgte Holger Bech og John Renner på Niels Bohr Instituttet, for at høre om de nye tiltag på CERN. Vi viser forpremieren her, udsendelsen kommer på programmet marts 2010.

Afspil video

Interview med Doktor Rahab Saleh

November 2009

Doktor Rahab Saleh

Dr. Rahab Saleh udgav i 2009 en bog om Danmark på arabisk. Her læser hun op fra Grundtvig på arabisk. Professorer, ambassadører og andre giver deres anmeldelse.

Afspil video

60 år for menneskerettigheder

Marts 2009

60 års fødselsdag

De tre foreninger, Kunstnere for fred, European Network Against Racism (ENAR), og Unge for menneskerettigheder holdt 60 års fødselsdag for FN's verdenserklæring om Menneskerettigheder. Isam B deltog, sammen med mange andre prominente gæster.

Afspil video

Sjælen bag Marianne Jelved

April 2009

Interview med Marianne Jelved

I dette interview fortæller Marianne Jelved om hendes tro på Gud, og om hendes visioner. Hvad er det der får hende til at fortsætte hendes kamp om at hendes drømme bliver til virkelighed. Hvad er hendes syn på finanskrisen, og hvordan skal vi nogensinde kunne håndtere bandekrigene på Nørrebro.

Afspil video

Body Mind Solution

Marts 2009

Body Mind Solution

Body Mind Solution, afholdt et seminar med Bob Proctor, den 28 februar 2009. Bob Proctor er kendt for hans medvirken i filmen The Secret. Han blev interviewet efterfølgende, og fortæller levende om penge, krop, sind og sjæl.

Afspil video

Det Rene Vand

November 2008

Det Rene Vand

Peter Mygind og Morten Mauritson fra Kernesund Familie giver den gas om Det Rene Vand. Vi må beskytte naturen, og ikke mindst sørge for at drikke rent vand.

Afspil video

 

EDTA, en hjertesag for hjertepatienter

Juli 2008

EDTA, en hjertesag

EDTA er et medicinsk system, som håndterer åreforkalkning og hjertekarsygdomme. I denne udsendelse vises resultaterne, og hvordan systemet virker.

Afspil video

Interview med Bent Lexner

Maj 2007

Bent Lexner

I dette interview kommer vi forbi det mosaiske trossamfunds historie, Bent Lexner's personlige tro på Gud, og den krig der ikke findes imellem muslimer og jøder.

Afspil video

Interview med Lakha Lama

April 2007

Lakha Lama i den varme sofa

Lakha Lama er Dalai Lamas højre hånd i Danmark. Han giver her et eksklusivt indblik i buddhismen. Ikke mannge ville have troet at Buddha allerede sagde at der var milliarder af beboede planeter i universet. Han besøgte dem.

Afspil video

Interview med en imam

Maj 2007

Abdul Wahid Pedersen

Abdul Wahid Pedersen er imam på Nørrebro, men han har også mange meninger om politik og den presse han til tider ikke holder sig alt for gode venner med. Se denne udsendelse om hans tro og hans meninger.

Afspil video

Brug for alle Unge, Rikke Hvilshøj

Maj 2007

Rikke Hvilshøj i Bellacenteret

Dengang Rikke Hvilshøj var integrationsminister var der tiltage fra ministeriel side om integration. Rollemodeller fra hele landet samledes i Bellacenteret for at slå et slag for integration.

Afspil video

 

 

 

 

Google Annonce: